9 основни правила на техниките на проявление, които стоят зад Закона

...
9 основни правила на техниките на проявление, които стоят зад Закона
Коментари Харесай

Искайте, но правилно

9 съществени правила на техниките на проявяване, които стоят зад Закона на привличането.

Има доста пояснения за това по какъв начин работи Законът на привличането и за това по какъв начин да сбъднем предпочитание, както и курсове и семинари, свързани с проявлението. Много от тях оферират мощни техники на демонстрация и даже вълшебства, посредством които да се уверите, че желанието ви ще се сбъдне. Не доста от тях обаче дават в детайли пояснение на физиката зад този развой, или главните правила, които хората би трябвало да следват, с цел да осъществят желанията си.

„ Въображението е началото на основаването. Вие си представяте това, за което мечтаете, вие пожелавате това, което си представяте и най-после вие създавате това, което желаете ”

Джордж Бърнард Шоу

Процесът на проявяване на желанията не е доста комплициран, само че има някои съществени правила, които би трябвало да се следват. Ето 9 правила, които ще ви оказват помощ с реализирането на фантазиите.

1. Бъдете в сегашното, когато осъществявате предпочитание или организирате техника за проявяване.

Когато се пробвате да сбъднете предпочитание вие би трябвало да присъствате в сегашното. Трябва да концентрирате силата си върху сегашния миг и да я насочите към основаване на виртуален облик (холограма) на вашето предпочитание. Трябва да пресъздавате, да почувствате, да сте в прочувственото положение, в което желанието ви към този момент се е показало.

След като вашата „ холограма на желанието ” бъде основана в съзнанието ви, всичко, което би трябвало да извършите, е да предприемете дейности, които ще ви доведат до нейното материализиране.

2. Пазете желанията за себе си, не се хвалете с фантазиите си.

Има истина в изказванието, че мълчанието е злато. Когато говорите с останалите за вашите предпочитание, вие прахосвате силата, ангажирана за проявяването им. Говоренето единствено по себе си няма да направи нищо. Разбира се, вие можете да обсъждате с останалите нещата, които ще ви приближат до проявата на желанието, само че говоренето за него унищожава енергийно-информационното поле и в последна сметка обърква Вселената за това какво в действителност желаете. Искате да изразходвате силата си в говорене за желанията си, или желаете да постигнете задачите си?

3. Желанието не би трябвало да бъде изискване за друго предпочитание.

Ако желаете пари, с цел да си купите кола, тогава парите стават медиатор в сбъдването на вашето предпочитание. Ако желаете кола, тогава би трябвало да желаете кола с цялата страст зад желанието си.  Стремете да се почувствате добре, до момента в който шофирате колата, а не поради парите, с които ще я купите. Има доста разнообразни способи, по които Вселената да ви помогне да деянията желанието си. Потънете в това, което в действителност желаете и избягвайте основаването на последник.

4. Желанието ви би трябвало да е в естетика с природата.

 

Желанието ви би трябвало да е „ екологично ”. Всяко предпочитание, ориентирано към опустошение или пострадване на различен, ще ви донесе отрицателни последици. Когато вътрешно желаете нещо неприятно да се случи на различен човек, то рано или късно ще има противоположен резултат. Вашето предпочитание е витална част от основаването на вашата действителност и когато умишлено желаете нещо злонамерено, вие го причинявате на себе си, или на фамилията си.

Вашето предпочитание е витална част от основаването на вашата лична действителност – вие може би се питате за какво тогава има толкоз доста неприятни хора на този свят. Е, това е тематика за друга публикация, само че в резюме всички имат своята роля тук на Земята. Най-добрият метод да се отнасяте с тези, които смятате за зли, е да ги разглеждате като ваши учители и като образец за това, което не би трябвало да бъдете. Природата поддържа баланс, даже когато ви се коства, че не е тъкмо по този начин. Винаги е ваш избор каква роля желаете да играете в играта на живота, основана и поддържана от природата.

5. Вашето предпочитание би трябвало да бъде ориентирано към вас самите.

Не можете да желаете нещо, което да направи  някой различен, или да стане подобен, какъвто не е. Това може да работи за вашите деца преди да навършат пълноправие, само че по-късно, съгласно природата всеки е възрастен. Ако желаете да научите някой по какъв начин да сбъдне желанието си, тогава бъдете образец – ставайки благополучен човек, който може да сбъдва фантазиите си. Не налагайте вашата истина на останалите. Дори, да сте съумели да убедите някой във вашата истина, той ще стане паразит и ще се храни от вашата истина до края на живота си. Всеки би трябвало да открие неговия личен път в живота и по тази причина вие можете да мечтаете единствено за неща, които ви засятаг персонално и не се отнасят до останалите.

6. Когато желаете нещо, би трябвало да разглеждате времето като сила.

Някои източници споделят, че би трябвало да имате краен период, когато се пробвате да извършите предпочитание, или организирате техника на проявяване. Други настояват, че вашите стремежи не би трябвало да се обвързват с времето. Най-лесният метод е да разглеждате времето като сила. Всяко предпочитание има потребност от несъмнено количество сила (което включва сили с друг набор и честота). Времето е единствено един вид сила, която е нужна за реализиране на желанието. Сложните стремежи може да лишават повече, до момента в който простите може да бъдат проявени за седмици, дни или даже часове.

7. Следвайте знаците, когато осъществявате предпочитание.

Едно от най-важните неща в проявлението на вашите стремежи е да виждате и следвате знаците откакто сте изразили вашето предпочитание на Вселената. Много хора показват предпочитание, само че по-късно се провялат в забелязването на знаците и дейностите в насочването им. Човек би трябвало да бъде отворен за изобилието на  Вселената и да обърне внимание на това, което се случва с него или нея, с цел да направи избор, който ще докара до демонстрация на желанието.

8. Няма асансьор за реализиране на стремежи, би трябвало да изкачите стълбите.

 

Много хора мечтаят за милион $, или да завоюват джакпота от идната национална лотария, обаче, не доста от тях се замислят какво се случва с тези, които са забогатели доста бързо, или желаят и най-смелите им стремежи да се изпълнят незабавно, без никакво изпитание. За да се реализиран постоянни и дълготрайни резултати, би трябвало да получавате нещата малко по малко. Качеството на вложената от вас сила в последна сметка ще се трансформира в качество на проявяване на вашето предпочитание.

9. Това, което желаете, би трябвало да е в границите на вашата задача.

Всички имаме лична цел и задача в живота. Ако желаете нещо, което подхожда на задачата ви, вие нормално го получавате в действителност бързо и процеса на демонстрация ви носи наслада. Ако желаете нещо, което не попада в актуалните ви цели, сложени от вашия Висш Аз, тогава процесът на демонстрация ще бъде същинско предизвикателство. Бъдете сигурни, че сте правилни на себе си и че в действителност имате същинска пристрастеност, с цел да си осигурите безупречна демонстрация.

Техниките за проявяване са инструмента, който ще ви помогне да концентрирате силата си за реализиране на вашето предпочитание.

И още нещо – когато се демонстрира вашето предпочитание, апелирам, имайте поради, че природата постоянно заплаща авансово. Когато получите това, което желаете, радвайте му се колкото можете повече. Емоциите, които получавате с успеха, ще бъдат основата на вашите стремежи на идващото по-високо равнище на схващане (вибрация) и ще ви водят по вашия път на духовна еволюция.

Инфо: LifeScriptDoctor


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР